top of page

Tryksager

Nedenfor finder du et udvalg af tryksager som jeg gennem tiden har designet og udfærdiget.

1. miljømissionen.jpg

Miljømissionen

Miljømissionen er et projekt i Frederiksberg Kommune, der skal lære skoleeleverne at affaldssortere og bruge energi med omtanke. Hæftet er en vejledning om Miljømissionens forskellige trin, der er målrettet til de forskellige skoleårgange.

3. gocards.jpg

Go Cards

GoCards lavet i samarbejde med Frederiksberg Kommune. GoCards bliver udleveret gratis på caféer og andre offentlige tilgængelige steder og kommer bredt ud til mange mennesker. Aftrækket på kortene ligger et stykke over det gennemsnitlige aftræk for GoCards, som ligger på ca. 75 %.

2. trines bog.jpg

Bog

Det usagte er en vigtig bog, der er lavet i samarbejde med Trine Hapiach Christensen, om senfølgerne af hendes kræftsygdom. Hun blev ramt af kræft i en ung alder, kom i behandling og blev heldigvis helbredt. Alle var glade - undtagen Trine. De psykiske følger var voldsomme, men trine skrev sig gennem den hårde tid, og sammen lavede vi en bog om tiden efter kræften. Med bogen i hånden rejser Trine rundt og holder foredrag, blandt andet på skoler og gymnasier for at udbrede kendskabet til eftervirkningerne af et hårdt sygdomsforløb.

4. nyt om parkinsonforskning.jpg

Nyt om parkinsonforskning

Parkinsonforeningen udgiver et elektronisk nyhedsbrev “Nyt om Parkinsonforskning” et par gange om året. I nyhedsbrevet kan medlemmer og andre læse om de nyeste forskningsresultater, om hvilke forskningsprojekter der er i gang og hvad der ellers rører sig på området. 

  • Linkedin
  • Instagram
bottom of page