top of page

Logoer

Nedenfor kan du se et udvalg af logoer jeg har designet og udarbejdet

for en gruppe af virksomheder.
Kontakt mig hvis du ønsker et unikt og veldesignet logo.

parkinson.png

Parkinsonforeningen

Parkinsonforeningen er en forening for mennesker med parkinson.

Parkinsonforeningen giver viden, støtte og netværk til alle, der lever med eller tæt på parkinson.

danetv.png

DANETV

Dansk Center for Verifikation af Klima- og Miljøteknologier, DANETV, tilbyder uafhængig verifikation og test af teknologier og produkter til reduktion og overvågning af miljø- og klimapåvirkning.

ver de terre.png

Ver de Terre

Ver de Terre er en dansk virksomhed, der producerer kvalitetsovertøj til børn, kvinder og mænd. Tøjet sælges i Danmark og en række lande verden over.

4. sander.png

et Sander

et Sander er en dansk virksomhed, der producerer kvalitetsovertøj til mænd. Tøjet sælges i Danmark og en række lande verden over.

5 phine.png

et Phine

et Phine er en dansk virksomhed, der producerer kvalitetsovertøj til kvinder. Tøjet sælges i Danmark og en række lande verden over.

6 geerticon.png

GeertiCon

GeertiCon er en konsulentvirksomhed, der tilbyder rådgivning og sparring indenfor miljøområdet om bl.a. miljørapportering, energiprocesser og energiproducerende anlæg.

7 grønne dage.png

Grønne dage

Grønne dage på Frederiksberg afholdes hvert år sidst på året. Dagene sætter fokus på bæredygtighed og det klimavenlige liv i byen. Alle borgere kan få inspiration og viden om affaldssortering, genbrug, madlavning, upcycling, byhaver og meget, meget mere.

8 tand2.png

Tand2

Tandlægeklinikken Tand2 er en tandlægeklinik på Amager. Tandklinikken er forsynet med moderne faciliteter og udstyr, der lever op til nutidige krav til behandlinger, hygiejne og sterilitet.

ressource.png

Ressourceindsamling

Ressourceindsamling A/S er ejet af Albertslund, Furesø, Ishøj og Vallensbæk Kommuner. Ressourceindsamling A/S indsamler og transporterer sorteret affald, og sørger for at affaldet bliver genanvendt eller omdannet til ressourcer.

10 nordic.png

Nordic Trial

Nordic Trial Operations er en konsulentvirksomhed rettet mod kliniske operationer og kliniske kvalitetsafdelinger inden for medicinal- og biotekindustrien.

9 hultquist.png

Hultquist

Hultquist designer og producerer smykker med inspiration fra hele verden.

11 brohus.png

Tandlægerne

Brohustandlægerne holder til på Lyngby Hovedgade 9A, tæt på tog og bus og med rig mulighed for parkering i området. Klinikken består af lyse rum med højt til loftet og en afslappet atmosfære. 

lmh full-1.jpg

LMH

LMH COACHING & CONSULT arbejder med leder- og teamudvikling, ledercoaching, personlig coaching, facilitering og processer. 

  • Linkedin
  • Instagram
bottom of page